Ons surf aanbod voor groepen

Surfles voor scholen

v.a € 15,00

Sportdag of surfles voor 15 tot 500 kids?
Wij zorgen al meer dan 7 jaar voor een topdag.

Vrijgezellenfeesten

v.a € 27,50

Opzoek naar een leuke vrijgezellendag?
Wij regelen de dag van zijn of haar leven!

Surfles bedrijfsuitje

v.a € 25,00

Alles wat het strand uniek maakt
laten we je met passie ervaren.

De surfles kunnen we aanvullen met allerlei andere leuke strandsporten als volleybal, powerkiten, raften en suppen!

 

Groepsuitje

 

Rapa Nui & De Surfschool

overons 6Surfana Zandvoort bevindt zich op het terrein van strandtent Rapa Nui (op de grens van Bloemendaal aan zee/ Zandvoort).

Wij werken nauw samen met de strandtent, wat vele mogelijkheden biedt. Zo kun je na de surfles binnen opwarmen of juist op het terras genieten van een hapje en een drankje. Op deze manier bieden wij ook complete evenementen aan, waarbij je na alle water- en strandactie, een douche kunt nemen bij de surfschool en daarna terecht kunt voor heerlijk eten, drinken en een feest.

De evenementen kunnen in combinatie met een workshop in de strandtent. Ook kan er een ruimte worden afgehuurd voor een vergadering.

Scholen

Willen jullie met de klas of school eens wat anders? Kom dan voor een surfles of sportdag op maat naar Surfschool Zandvoort.

De leerlingen maken kennis met het surfen en ervaren het strand en de Noordzee op een nieuwe manier. Een sportdag kan worden opgebouwd uit verschillende watersporten, onze ‘Surfana Expeditie’ (spellen in teamverband) en een competitief gedeelte. De sportdag kan geheel door de surfschool worden verzorgd, maar je kunt ook zelf de begeleiding regelen en speelschema’s maken.

Vraag offerte aan!

Vrijgezellen surfles

overons 6De vrijgezel in het diepe gooien? Kom dan voor een te gek vrijgezellenuitje naar het strand!

Voor de surfles hijst iedereen zich in een wetsuit, wat vaak al op de lachspieren werkt. Vervolgens leven jullie je uit in het water en aan het eind kan de vrijgezel nog worden afgeschoten over het water met onze ‘banshee bungee’!

Na de surfles kunnen jullie elkaar uitdagen bij een actieve competitie op het strand. Na al deze drukte is het tijd voor een biertje, en te genieten van een heerlijke BBQ bij de strandtent.

Vraag offerte aan!

Bedrijfsuitje

overons 6Een bedrijfsuitje op het strand; een andere omgeving, met je kop in de wind en iets nieuws doen binnen een relaxte sfeer. Op maat gemaakt, zodat iedereen het naar zijn zin heeft en aan het eind van de dag ontspannen en blij het strand weer verlaat! Jullie kunnen kiezen voor verschillende wateractiviteiten zoals surf, SUP en raft, de ‘Surfana Expeditie’, spellen waarmee in teamverband punten verdient door samen te werken, een actief competitie gedeelte en aanvullende workshops zoals yoga, salsa en didgeridoo. Alles is mogelijk! Download onze brochure en/of vraag een offerte aan

Vraag offerte aan!

Contact ons

facebook twitter


Reserveer een surfles


Particulieren : 06-20249031/ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Groepen groter dan 20 man: 023-6200022 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kidskamp : 06-30505460/ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Openingstijden 2014

Het kan zo zijn dat de surf heel slecht of heel goed is en we daardoor eerder dicht of langer open zijn. Beste is even om te bellen (06-20249031) of facebook en twitter te checken. Surf's up! 
Dag April-Mei Jun-Aug Sep-Okt
Ma-Di Dicht 10.00 - 21.00 dicht
Woe 12.00 - 21.00 10.00 - 21.00 12.00 - 21.00
Don-Vrij 12.00 - 21.00 10.00 - 21.00 12.00 - 21.00
Zat-Zon 10.00 - 19.00 10.00 - 19.00 10.00 - 19.00

 

Klik hier voor ons adres